Bed and breakfast Harlingen, overnachten in Pingjum

Op 10 kilometer van Harlingen ligt het pittoreske Pingjum, een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden! Hier, te midden van de serene Friese landschappen, verwelkomen wij je graag in onze prachtige Bed & Breakfast “De Gulden Halsband”, waar charme en comfort elkaar omarmen.

Voor een bed and breakfast Harlingen kan je goed terecht in Pingjum. Boek B&B De Gulden Halsband te Pingjum en geniet van de rust en gezelligheid. Elke kamer is met liefde ingericht en biedt een weids uitzicht op het uitgestrekte groen dat zich voor je ogen uitstrekt. 

Geniet ‘s ochtends van een heerlijk ontbijt wat je zelf klaarmaakt met alle aanwezige ingrediënten en met enkele lokale lekkernijen. Na een ontspannen maaltijd ben je klaar om de wonderen van de omgeving te verkennen. Spring op de fiets en volg paden door het schilderachtige landschap of laat je leiden langs de betoverende Waddenzee, een waar natuurwonder dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Wij (Stefan en Winy) staan altijd klaar om je te voorzien van tips en aanbevelingen over de beste plekken die je kan bezoeken. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen uitje, een cultureel avontuur, of gewoon een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse sleur, Pingjum en B&B zijn de perfecte combinatie.

Reserveer vandaag nog je verblijf in onze B&B, De Gulden Halsband. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Dus zoek je bed and breakfast harlingen dan weet je dat je in Pingjum goed terecht kan.

B&B Pingjum: Een Oase van Rust nabij Harlingen
In Pingjum kan je heerlijk genieten en wandelen door de rustige straten van het dorp. Het dorp heeft een charmante sfeer en enkele historische gebouwen.

Ook kan je nog kiezen om de Sint Maartenskerk te bezoeken, een middeleeuwse kerk die dateert uit de 12e eeuw. Deze kerk heeft een interessante geschiedenis en architectuur.

Verder kan je ook een mooie fietstocht maken.
Je kan bij ons een fiets huren voor € 20,00
De elektrische fiets met 7 versnellingen. De bediening werkt snel, simpel en duidelijk. Beschikbaar met een uitneembare accu. Actieradius van 40-110 km. Ideaal met harde wind. Vraag informatie bij aankomst of kijk bij de extra arrangementen

En dan is er ook nog de mogelijkheid om de “Gulden Halsband” wandelroute te lopen. Een route die rond Pingjum loopt.
Lees hier meer over de De Pingjumer Gulden Halsband route