Boot van Harlingen naar Terschelling

Als je in onze B & B hebt gelogeerd om je reis te vervolgen naar Terschelling is dat uiteraard een mooie combinatie. Vanuit Pingjum is Harlingen ongeveer 10 kilometer, wat met de fiets en met de auto zeer goed te doen is.

Ontdek Terschelling

Vanuit Harlingen vertrekken dagelijkse meerdere vaarten naar Terschelling. Je kan de overtocht boeken via de website van Rederij Doeksen

De veerboot vertrekt vanuit de prachtige havenstad Harlingen naar het idyllische Waddeneiland Terschelling. Deze schilderachtige overtocht biedt een onvergetelijke ervaring en is de perfecte manier om dit unieke stukje Nederland te verkennen.

De afvaart vanuit Harlingen is de eerste stap op weg naar een betoverende reis. De veerboot vertrekt meerdere keren per dag, waardoor je flexibel kunt kiezen welke tijd het beste bij je planning past. De overtocht duurt ongeveer 1,5 uur, waarin je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Waddenzee en het veranderende landschap.

Op Terschelling aangekomen, word je begroet door een unieke mix van natuurlijke schoonheid, uitgestrekte duinen, schitterende stranden en gezellige dorpjes. De rustige en relaxte sfeer van het eiland zorgt ervoor dat je direct in de vakantiemodus schiet. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke fiets- en wandelpaden, ontspannen momenten op het strand, of culturele bezienswaardigheden wilt verkennen, Terschelling heeft voor ieder wat wils.

De veerboot is ruim en comfortabel, en aan boord vind je diverse faciliteiten om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van een hapje en drankje in het restaurant, blader door de winkel met souvenirs, of ga gewoon lekker ontspannen op het dek en adem de frisse zeelucht in. Ook voor kinderen is er aan boord genoeg te beleven, waardoor de overtocht voor het hele gezin een leuke ervaring wordt.

Wil je een onvergetelijke vakantie beleven op een van de mooiste Waddeneilanden van Nederland? Stap dan aan boord van de veerboot vanuit Harlingen en laat je betoveren door het magische Terschelling.